Valósítsd meg az üzleti céljaidat!

Küldetésünk, hogy minden vállalkozás elérje a kitűzött céljait.

Miben segít az OKR?

Az OKR célkitűzési keretrendszer segít a vállalkozásod céljaikra fókuszálni.

Megfelelő célok

Segít a stratégiádnak megfelelő, mérhető célok és tevékenységek azonosításában, és azok csapat szintre bontásában.

OKR ikon

Térkép a sikerhez

Segítségével a vállalkozásod minden tagja számára egyértelmű lesz, hogy mit kell tennie a célok megvalósításáért.

Látható eredmények

Folyamatosan nyomon követheted a haladást, így nem kell többé találgatnod a csapatok aktuális teljesítményét illetően.

Fókuszált működés

A módszertan használata által azonosíthatod a legkritikusabb üzleti céljaidat, hiszen az OKR egyfajta térképként egyszerre szól arról, hogy mit akarsz csinálni, és arról, hogy mit nem.

Elkötelezett munkavállalók

A mindenki számára transzparens célok nem hagynak nyitott kérdéseket. A munkatársaid tudni fogják, hogy mit miért tesznek, és, hogy hogyan járulhatnak hozzá a szervezet céljaihoz.

A célok kitűzése CSAK fél siker!

Az alkalmazásunk segítségével kövesd nyomon a haladást. Határozd meg, mit kell tenned azért, hogy közelebb kerülj a célodhoz.

Referenciáink

Flight Refund Kft.
Nexdev Kft.
Masped Logisztika Kft.
Vrec-Co Kft.
Csont Attila

Ügyfeleink története

Baros-Kovács Réka

Masped Logisztika Kft.

masped

AZ OKR 2020-as pilotként, majd éles bevezetése szükségessé tette egy transzparens és az OKR menedzselését támogató platform bevezetését. A Masped Logisztika Kft. OKR szoftverének választása azért esett a TeamCollab-ra, mert Társaságunk igényeinek a szoftver palettán a TeamCollab OKR bizonyult a legoptimálisabbnak. Magyar nyelvű, így bármelyik Kolléga könnyedén tudja kezelni. Transzparens, és egyértelmű információkat tartalmaz. Vizuálisan tökéletesen megjeleníti azokat az adatokat, melyek egy vezető számára használható információkat hordoznak. A TeamCollab hátterében dolgozók gyors visszajelzése, és problémamegoldó képessége szinten felüli.

Ludvig Kata

Flight Refund Kft.
flightrefund

Az OKR által a csapat átlátja az üzleti célokat, pontosan definiálva vannak a feladatok és célok üzleti egységek szintjén, illetve átláthatóan nyomon tudjuk követni a haladást, mely segít azonosítani, hogy mely területeken haladunk jól, illetve hol kell még fejlődni.

Számunkra sokat segített a TeamCollab OKR szoftvere – az Exceles megoldás helyett sokkal hatékonyabb alternatívát nyújt. Egyszerű kezelőfelületén könnyebb átlátni a teljes csapat haladásait. Ervin csapata nagymértékben flexibilisen segít a lehető legjobban testreszabni a szoftvert.

Csont Attila

Üzleti mentor
flightrefund

A célkitűzés fontosságáról már mindenki milliószor hallott. Azonban a legtöbb célkitűzés haszontalan, mert nem jár számszerűsíthető és folyamatos kontrollal.

Az Ervin által készített OKR szoftver azonban erre a legjobb megoldást nyújtja. A szotver könnyen átlátható és a használója bármikor ha megnyitja a programot, akkor látja, hogy a kitűzött céljához képest hogy áll.

Mi beépítettük a szoftver mindennapi használatát a vállalkozásunkba és nagyon jó látni, hogy hetente mennyivel közelebb vagyunk a nagy célhoz. Aki tudatosan akar fejlődni, nekik mindenképpen jó szívvel ajánlom a TeamCollab OKR szoftverét.

Kedvenc idézetünk

"Amikor kirándulni mész, nyugodtan bolyonghatsz céltalanul, elmerülhetsz a téged körülvevő táj szépségében. Amikor viszont dolgozol, tűpontosan tudnod kell, hogy hova akarsz eljutni. Máskülönben csak pazarolod az időt. A sajátodat és másét is."

Ben Lamorte

Dolgozzunk együtt a vállalkozásod céljaidért!